Haberler > Okuldan Haberler
> OKULUMUZDA KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KONSERİ

T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Ses ve Saz Sanatçıları okulumuza gelerek çocuklarımıza konser verdi.
çok amaçlı salonda gerçekleşen konserde sanatçılar Nihavent, Muhayyer Kürdi, Kürdîlihicazkâr makamlarında eserler sundular.
çocuklara Türk Müziğini sevdirmek amacıyla okullarda konser verdiklerini söyleyen grup temsilcisi R.özlem ACAR, öğrencilerimize hitaben bir de konuşma yaptı. “Sizler çok güzel bir okulda okuyorsunuz. Bu okulda okumanın ayrıcalığını hayatınızın ileri dönemlerinde anlayacaksınız” diyerek okulumuza gelme amaçlarını anlattı ve arkadaşlarını tanıttı:
Şef Saz- Keman Sanatçısı Kenan YAKAR
Kanun Sanatçısı                 Onur CİCİN
Ney Sanatçısı                    Pelin BAŞAR
Keman Sanatçısı                Mustafa MUTLU
Ritim Sanatçısı                   Okan DOLGUNYüREK
Ud Sanatçısı                      Mehmet YETİMOĞLU

Ses Sanatçıları;                    R.özlem ACAR
                                         Gülbin BAKAN
                                         Nevzat KESKİNOĞLU

Koronun söylediği Türk Müziği eserlerine çocuklarımız son derece ilgi gösterdiler. Hep bir ağızdan, söylenen tüm şarkılara eşlik ettiler. öğrencilerimizin bu denli ilgisi sanatçıları ve bizleri sevindirdi.
         Konser bitiminde TED Samsun Koleji Kurucu Temsilcisi ve Samsun Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Berrin AYDIN, öğrencilerimize, şarkılara katılımlarından duyduğu memnuniyeti belirtti. Bu konserlerin devamını en kısa zamanda görmek istediklerini söyleyerek sanatçılara teşekkür etti.

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8. SINIF TEOG ÇALIŞMA TAKVİMLERİ
2013 - 2014 LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI
2014 - 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIFLAR ORYANTASYON PROGRAMI
2014-2015 ÜDEP(ÜNİVERSİTE DESTEK PROGRAMI)01.09.2014-12.09.2014 TARİHLER ARASI DERS PROGRAMI