Haberler > Okuldan Haberler
> OKULUMUZDA KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KONSERİ

T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Ses ve Saz Sanatçıları okulumuza gelerek çocuklarımıza konser verdi.
çok amaçlı salonda gerçekleşen konserde sanatçılar Nihavent, Muhayyer Kürdi, Kürdîlihicazkâr makamlarında eserler sundular.
çocuklara Türk Müziğini sevdirmek amacıyla okullarda konser verdiklerini söyleyen grup temsilcisi R.özlem ACAR, öğrencilerimize hitaben bir de konuşma yaptı. “Sizler çok güzel bir okulda okuyorsunuz. Bu okulda okumanın ayrıcalığını hayatınızın ileri dönemlerinde anlayacaksınız” diyerek okulumuza gelme amaçlarını anlattı ve arkadaşlarını tanıttı:
Şef Saz- Keman Sanatçısı Kenan YAKAR
Kanun Sanatçısı                 Onur CİCİN
Ney Sanatçısı                    Pelin BAŞAR
Keman Sanatçısı                Mustafa MUTLU
Ritim Sanatçısı                   Okan DOLGUNYüREK
Ud Sanatçısı                      Mehmet YETİMOĞLU

Ses Sanatçıları;                    R.özlem ACAR
                                         Gülbin BAKAN
                                         Nevzat KESKİNOĞLU

Koronun söylediği Türk Müziği eserlerine çocuklarımız son derece ilgi gösterdiler. Hep bir ağızdan, söylenen tüm şarkılara eşlik ettiler. öğrencilerimizin bu denli ilgisi sanatçıları ve bizleri sevindirdi.
         Konser bitiminde TED Samsun Koleji Kurucu Temsilcisi ve Samsun Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Berrin AYDIN, öğrencilerimize, şarkılara katılımlarından duyduğu memnuniyeti belirtti. Bu konserlerin devamını en kısa zamanda görmek istediklerini söyleyerek sanatçılara teşekkür etti.

Duyurular
2015 Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu Videosu, oges.meb.gov.tr adresinde yayımlanmaya başlamıştır. Videoyu izlemek için tıklayınız.
2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIYAFET KATOLOĞU
2015 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzunu bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.
Vitamin Kazanım Değerlendirme Uygulaması hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.
09.05.2015 tarihinye Prof. Dr.Fidan Korkut OWEN'un İYİLİK HALİ YILDIZI MODELİ ve KENDİ YAŞAM KOÇUMUZ OLMAK konulu sunumunu
21 MART 2015 TARİHİNDE UYGULANAN TED OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Ortak Sınavlar Yerleştirme Puanınızı hesaplamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETLERİ
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Takvimleri Ortaokul ve Lise Sayfalarında Yayınlanmıştır.
Çocuklarda Davranış Yönetimi kapsamında “İletişim Becerileri ve Sınır Koyma” Konulu Seminer
ATATÜRK KÖŞESİ