Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU TED Samsun Kolejinde

TED Samsun Koleji Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz İngilizce sunularıyla göz doldurdular.
4 Aralık 2019
İlkokulumuzda Veli Toplantısı Gerçekleştirildi
7 Aralık 2019
4 Aralık 2019
İlkokulumuzda Veli Toplantısı Gerçekleştirildi
7 Aralık 2019

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU, TED Samsun Koleji Kurucu Temsilcisi Burcu TEKNECİ ve TED Okulları Yatırımlar Sorumlusu Ferhat GÜNDOĞDU ile 5 Aralık 2019 Perşembe günü TED Samsun Kolejini ziyaret etti.
Okul İdaresi, Öğretmenler ve Okul Aile Birliği ile yaptığı toplantılar ardından 8,10 ve 12. sınıf öğrencileri ile buluşan TED Genel Başkanı oldukça önemli mesajlar verdi.
Türk Eğitim Derneği vizyonu ve misyonunu hususiyetle vurguladığı konuşmalarında Derneğin Türkiye’deki benzersiz burs sistemi ve eğitime yaptığı katkılarından, 10.000 Genç Meşale için yılmadan çalışılacak kurumsal birliktelikten söz etti.
Sayın PEHLİVANOĞLU ardından beraberindeki heyetle Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.