TED Samsun Koleji Okulları Beypınar Kampüsü, 15.038 metrekarelik alan üzerine kurulu 5.692 metrekarelik kapalı alanıyla Samsun’un en modern eğitim kampüslerindendir. Kampüs bünyesinde, 130 öğrenci kapasiteli anaokulu binası, 330 öğrenci kapasiteli ilkokul binası, 310 öğrenci kapasiteli ortaokul binası ve 350 öğrenci kapasiteli lise binası bulunmaktadır.

Ayrıca, kapalı spor kompleksi,yarı olimpik yüzme havuzu, yemekhane binası, açık oyun ve spor alanları, laboratuvarlar, konferans salonu,3D sınıfı, kulüp odaları, kütüphanelerle geleceğin dünyasını biçimlendirecek bireyler yetiştirilmektedir.

Anaokulu ve ilkokul 1.2.3 sınıf dersliklerde bilgisayar, projeksiyon cihazı ve internet bağlantısı mevcut olup, ilokul 4. sınıf, ortaokul ve lise dersliklerimizde akıllı tahtalar bulunmaktadır.