5. sınıflar uyum Günleri Başladı…

5. SINIFLAR ORYANTASYON DÖNEMİ VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
24 Ağustos 2019
8. Sınıf Velilerimize Bilgilendirme Toplantısı
30 Ağustos 2019
5. SINIFLAR ORYANTASYON DÖNEMİ VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
24 Ağustos 2019
8. Sınıf Velilerimize Bilgilendirme Toplantısı
30 Ağustos 2019

TED Samsun Koleji 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılında ortaokula başlayacak öğrencilerin iki hafta sürecek ”oryantasyon günleri” bugün başladı. Sabah saatlerinde ilk olarak bulundukları şubeleri büyük bir heyecanla öğrenen öğrencilerimiz, sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde sınıflarına geçtiler. Okul İdaresi’nin kendileri için hazırlamış olduğu hediyelerle karşılanan öğrencilerimizin tüm günleri, derslerine girecek tüm öğretmenlerin katıldıkları tanışma ve ders etkinlikleri ile dolu dolu geçti. ”İş birliği”nin gücü ve ”ekip” ruhunu oluşturabilmenin avantajlarının vurgulandığı bu gün öğrencilerimiz okuldan çok mutlu ayrıldı. Öğrencilerimiz, tüm yıl olacağı gibi oryantasyon haftalarında da ağırlıklı olarak İngilizce dersleri görecekler.