ATATÜRK’ÜN OKULUNDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ

25 Kasım 2019
Anaokulumuzda Kasım Ayında Doğan Öğrencilerin Doğum Günü Kutlandı
30 Kasım 2019

OKULDA DOLU DOLU BİR GÜN TED Samsun Koleji Ailesi, Öğretmenler Günü’nü ara tatilden dönüşün ilk gününde heyecanla kutladı. Kutlamalar, sabahın ilk ders saatinde Okul İdarecilerinin sınıflara girerek öğretmenlere çiçek takdim etmeleri ile başladı. Öğrenciler, öğretmenleri için kendi emekleriyle hazırladıkları hediyelerle, güzel sözleri ve çiçekleriyle her gün teşekkür ettikleri öğretmenlerine bu özel günü en anlamlı şekilde yaşattılar.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOKTEYLİ Okul bitiminde TED Samsun Koleji Ailesi, Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliğince Fuaye Alanı’nda organize edilen kokteylde bir araya geldi. Öğretmenler, müzik eşliğinde sohbet edip pasta kesimi ardından Çok Amaçlı Salon’daki törene geçtiler. ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENİ Tüm öğretmenlerin ve tüm çalışanların bir araya geldiği törende İlkokul/Ortaokul Müdürü Mustafa ERMAN’ın TED Öğretmenlerinin Vizyonu ve Misyonu konulu konuşmaları ilgiyle dinlendi. ERMAN; yaşantıları, duyguları, şartları her gün değişebilen, ilgi ve istidatları farklı ‘’insan’’ gibi üstün bir değeri eğitmek ve onun ışıldamasını sağlamak için canla başla bir amaçla emek veren öğretmen ve hizmetli kadrosuna teşekkür etti. Ulu Önder, Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün açtığı yolda, akıl ve bilim ışığında öğrenciler yetiştirmeye devam edeceklerini belirtti. Hem kendi olanakları ile TED’i tercih eden öğrencilerimizi hem de hiçbir okulda benzeri bulunmayan bursluluk sistemi ile maddî imkânsızlıkları olan öğrencileri bulup ellerinden tutarak TED Kültürü içinde onları topluma faydalı bireyler olarak eğitmeye devam edeceklerini söyledi. ‘’ Başöğretmen’in vasiyetini yerine getirmek vazifemizdir.’’ diyerek sözlerine son verdi. TED Samsun Koleji Ailesine 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılında katılan öğretmenlere rozetlerinin takılması ardından bir TED Geleneği olan ve 10. çalışma yılını dolduran tüm okul çalışanlarına Okul İdaresi tarafından plaketleri takdim edildi. TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Sevilay GÜMÜŞ’ün konuşmaları ve Okul Aile Birliği Üyelerinin öğretmenler için hazırladıkları hediyeleri takdim etmeleri ardından kutlama töreni sona erdi.