Eğitimin ‘’online’’ ortamda sürdüğü TED Samsun Kolejinde öğretmenler öğrencilere kendi sınıflarından sesleniyor.

Pandemi Dönemi Okula Dönüş Yol Haritası
20 Temmuz 2020
Türk Eğitim Derneği tarafından gönderilen sertifika ve hediyeleri takdim edildi.
5 Eylül 2020
Pandemi Dönemi Okula Dönüş Yol Haritası
20 Temmuz 2020
5 Eylül 2020

5. Sınıf düzeyinde öğretmenlerimizin hitap ettiği öğrencileri daha iyi tanıyabilmesi, öğrencilerimizin de okul ile bağını kuvvetlendirmesi amacıyla birebir randevulu görüşmeler düzenlendi.
8. Sınıf velilerimizle yapılan toplantıda öğrencilerimizin durumları değerlendirilerek sınava hazırlık sürecinin nasıl planlandığı paylaşıldı.
Sağlığı koruyucu tüm önlemler alınarak Okul bahçesinde gerçekleşen veli-öğretmen-öğrenci görüşmeleri, sürecin daha verimli ilerlemesi için oldukça yararlı oldu.