eTwinning Ödülümüz Takdim Edildi

TED SAMSUN KOLEJİ ORTAOKULUNDA MEZUNİYET ŞÖLENİNİN ADI: “ ARTIK LİSELİYİZ” TÖRENİ
21 Haziran 2021
Cambridge ESOL Sınav Başarılarımız.
22 Eylül 2021
21 Haziran 2021
Cambridge ESOL Sınav Başarılarımız.
22 Eylül 2021

20/09/2021 Pazartesi günü, Canik Kültür Merkezi’nde İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Murat YİĞİT,Canik Belediye Başkanı Sayın İbrahim SANDIKÇI , İlçe Millî Eğitim Müdürleri, Ulusal Destek Servisi Etkinlik Yöneticisi Turan GÖRE, Ulusal Destek Servisi Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya BAL, “eTwinning Okulu” olmaya hak kazanan okulların yöneticileri ve Ulusal/Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmenlerin katılımıyla etwinning ödül töreni düzenlendi.
Gerçekleştirilen törende TED Samsun Koleji Ortaokulu olarak yapmış olduğumuz, hem Ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan “Kitap Ağacı-Book Tree” adlı projemizi yürüten İngilizce Öğretmenimiz Müge PINAR ve Okul Müdürümüz Mustafa ERMAN’a ödülleri takdim edildi.
Büyük bir katılımın gerçekleştiği programda, eğitimin milletleri birleştiren gelişime ve ilerlemeye açık misyonu üzerinde durularak 21 yüzyıl ihtiyaçlarını belirleyen ortak yönelişler değerlendirildi.