Jandarmadan TED Samsun Koleji Anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi

TED Samsun Koleji Anaokulu öğrencilerimiz Trafik ve İlkyardım Haftası etkinlikleri
9 Mayıs 2024
Okul Aile Birliği Kermesi
14 Mayıs 2024
9 Mayıs 2024
Okul Aile Birliği Kermesi
14 Mayıs 2024

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Trafik Güvenliği Eğitim Timlerince Türkiye’de sadece 8 ilde bulunan Jandarma Mobil Trafik Eğitim Aracı ile Anaokulu öğrencilerimize yönelik trafik farkındalığının oluşturulması amacıyla teorik uygulamalı eğitimler verildi.

Etkinlikte önce öğrencilerimiz hazırlanan çizgi filmle trafik kuralları hakkında bilgilendirildi. Daha sonra okul bahçesinde jandarma ekipleri eşliğinde verilen uygulamalı eğitim ile öğrencilerimiz yaya geçidi, trafik levha ve işaretleri ile genel trafik kuralları hakkında bilgilerini pekiştirdi.

Oldukça ilgiyle takip edilen etkinlikte öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi.

TED Samsun Koleji ailesi olarak eğitime katılan Trafik Şube Müdürü J.Asb.Kd.Bçvş Serdar SİLAY ve jandarma ekiplerine teşekkür ederiz.