Covid-19 Virüsüne Karşı Servis Araçlarımız Dezenfekte edildi.
13 Mart 2020
8. Sınıf öğrencileri Eğitmen Serkan DURU’nun ”Motivasyon” konusundaki sunumuna katıldılar.
13 Mart 2020
Covid-19 Virüsüne Karşı Servis Araçlarımız Dezenfekte edildi.
13 Mart 2020

Kampüsümüzde olası sağlık problemlerine önlem amacıyla temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Solunum yollarıyla bulaşan enfeksiyonlara ve bunların etkeni mikroorganizmalara karşı hipoklorit esaslı yüzey dezenfektanlarıyla kapsamlı bir hijyen işlemi uygulanarak Kampüs içindeki elle temas edilen bütün alanlar dezenfekte edildi. Ders saatleri dışında günlük rutin uygulanmakta olan dezenfeksiyon işlemleri de devam edecektir.