DOĞUM GÜNLERİMİZ

Öğrencilerimizin doğum günleri her ayın son Cuma günü, anaokulumuzun yemekhanesinde tüm öğrencilerimizin katılımıyla kutlanmaktadır.

ORMAN ATÖLYESİ

Orman atölyesi, çocukların doğal çevreyle doğrudan temas kurmalarına olanak tanır. Doğa, çocukların meraklarını ve hayal güçlerini uyandırır. Doğal ortamda bulunmak, çocukların bitkileri, hayvanları ve ekosistemi keşfetmelerini sağlar. Bu deneyim, çocukların doğa sevgisi ve doğal çevreyle sürdürülebilir bir ilişki kurmalarını teşvik eder.

OKULLARDA ORMAN

Okullarda Orman Programı okul öncesi, ilk ve ortaokullarda uygulanan, amacı orman eko-sistemi ile ilgili bilginin ormanın içinde, ormanlara inceleme gezileri düzenleyerek arttırılması ve deneyimlerin uluslararası düzeyde paylaşılması olan bir çevre eğitim programıdır.

EKOLOJİK YAŞAM

Okul öncesi çocuklar için ekolojik eğitimin önemi nedir?

Doğanın korunması için sorumluluk geliştirir;

Bir güzellik duygusu, doğal güzelliği görme becerisi;

Gezegende yaşayan tüm canlıların yakın ilişkisini kavrar;

Doğayla ilgili saldırgan, yıkıcı eylemleri önler;

Çocukların faaliyetlerini olumlu yönde yönlendirir ve ufuklarını genişletir.

KÜTÜPHANE ETKİNLİĞİMİZ

Anaokulu öğrencilerimizi kitap okumaya yönlendirmek, onlara kitap sevgisini aşılamak, okuyan araştıran bireyler olmalarını desteklemek amacıyla yapılmaktadır.