OMÜ Fen Fakültesi Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalından Prof. Dr. Metin YAVUZ, öğrencilerimiz ile buluştu.

TED Samsun Koleji Yabancı Diller Lise Zümre Başkanı, İngilizce öğretmeni Haldun Çelik, TED Okulları Yabancı Diller Zümre Başkanları Liderlik Eğitimi Programına katıldı.
TED Samsun Koleji “AİLE KATILIMI” etkinliklerimiz” devam ediyor
TED Samsun Koleji “AİLE KATILIMI” etkinliklerimiz” devam ediyor
21 Kasım 2023

TED Samsun Kolejinde Uzay Haftası etkinlikleri kapsamında OMÜ Fen Fakültesi Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalından Prof. Dr. Metin YAVUZ 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizle buluştu. İlk olarak 4. sınıf öğrencilerimizin gösterisi ile başlayan konferansta Prof. Dr. Metin YAVUZ, öğrencilerimize uzay ve gezegenler hakkında önemli bilgiler paylaştı. Öğrencilerimiz, uygulamalı olarak yapılan deneylerle de öğrendiklerini pekiştirdi. Ayrıca okulumuzun fuayede alanında öğrencilerimizin hazırladığı maketler sergilendi ve öğrencilerimiz birebir inceleme fırsatı buldu. Konferansın sonunda TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa KALAYCI, YAVUZ’a plaket takdim ederek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.