SAMSUN ÜNİVERSİTESİ TED SAMSUN KOLEJİ’NDE

TED Okullarına Giriş Sınavı Sonuçları Açıklandı.
16 Şubat 2022
TED SAMSUN KOLEJİ TEKNOFEST FİNALLERİNDE
8 Ağustos 2022
TED Okullarına Giriş Sınavı Sonuçları Açıklandı.
16 Şubat 2022
TED SAMSUN KOLEJİ TEKNOFEST FİNALLERİNDE
8 Ağustos 2022

TED Samsun Koleji Özel Lisesi “Meslek ve Kariyer Tanıtım Etkinlikleri” kapsamında Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin KARİPTAŞ başta olmak üzere Samsun Üniversitesinden değerli akademisyenleri ağırladık.
Okulumuz çok amaçlı salonunda Samsun Üniversitesi Eğitim Koordinatörü Dr. Tuğba DURMUŞ ve TED Samsun Koleji Lise Müdürümüz Ramazan GÜNEY’in açılış konuşmalarından sonra Samsun Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Taş’ın “YKS Sürecinde Sınav Stresi ve Kaygısıyla Baş Edebilme” sunumu öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin KARİPTAŞ’ın Samsun Üniversitesi’nin çalışmaları, eğitim düzeyi ve akademik kadrosu ile ilgili yaptığı konuşmasının ardından kendisine Genel Koordinatörümüz Mustafa ERMAN tarafından plaket takdim edildi.
Okulumuz Spor Salonu’nda Samsun Üniversitesi akademisyenleri tarafından 10, 11 ve 12.Sınıf öğrencilerimize yönelik “Meslek ve Kariyer Tanıtımları” gerçekleştirildi.
TED Samsun Koleji Özel Lisesi ile bu iş birliğini sağlayan Samsun Üniversitesine teşekkür ederiz.