TED Global Citizenship Kulübü öğrencileri, can dostlarımızın sesi oldu

TED Samsun Koleji Ortaokulu 8. Sınıf Veli Bilgilendirme Toplantısı bugün gerçekleşti.
13 Ağustos 2022
TED Samsun Kolejinde “Sınav Yönetimi” konusu ele alındı
13 Aralık 2022
13 Ağustos 2022
TED Samsun Kolejinde “Sınav Yönetimi” konusu ele alındı
13 Aralık 2022

Hayvanat bahçelerini ziyaret etmek keyiflidir ama hiç onların duygularını düşündünüz mü? Haklarını savunmak, duygularını anlatmak gibi bir şansları yok. İşte bu sebeple TED Global Citizenship Kulübü öğrencileri, koridor sunumları ile onların sesleri oldular.

It can be a good tript to visit a Zoo but have you ever thought about their feelings?They need our help!
They don’t have the ability to express their rights. Our TED Global Citizenship Clup students became their voices by making a presentation about zoo animals and they shared their ideas to protect the rights of animals in the zoos.