TED SAMSUN KOLEJİNDE “23 NİSAN RESİM SERGİSİ”

TED Samsun Koleji “23 Nisan Satranç Turnuvası” Sonuçlandı
20 Nisan 2021
23 Nisan Modern Dans Yarışması
22 Nisan 2021
TED Samsun Koleji “23 Nisan Satranç Turnuvası” Sonuçlandı
20 Nisan 2021
23 Nisan Modern Dans Yarışması
22 Nisan 2021

TED SAMSUN KOLEJİNDE “23 NİSAN RESİM SERGİSİ”

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında TED Samsun “23 Nisan Resim Sergisi” açıldı. Okul koridorlarında açılan sergiye TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Mustafa ERMAN, Lise Müdürü Ramazan GÜNEY, Anaokulu Müdürü Vildan YAR , idareciler ve okulda derslerine devam eden öğrenciler maske mesafe kurallarına dikkat ederek katıldılar. 80 e yakın resmin yer aldığı sergide değişik teknik ve malzemelerle yapılmış çalışmalar yer alıyor.

Açılışta konuşan TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Mustafa ERMAN, ‘Türk Eğitim Derneği kurumları olarak öğrencilerimizin sanatsal alanlarda gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle açılışını yapacağımız 23 Nisan Resim Sergimiz bizim için büyük önem taşımaktadır.Milli, demokratik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün bize hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak için bizler sürekli çalışmalıyız. TED Samsun Koleji’nin eğitim ve öğretimin yanında sanatsal alanda da çalışmalarına devam etmektedir. Bu çalışmayı emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederken bize sergimiz için yardımcı olan tüm personelimiz teşekkür ederim’ dedi.

Daha sonra sergi tüm katılımcılarla gezildi. Se