TED Samsun Koleji Lise Erkek Yüzme Takımımıza başarı belgeleri takdim edildi

Uluslararası VEX Robotics Samsun Turnuvasında birinci olan takımımız TECHNOROBOTED’e plaket verildi
16 Ocak 2023
TED Samsun Kolejinde “Uluslararasılaşmanın Bir Aracı Olarak Projeler” ve “Dünyada Eğitim Trendleri ile Gelecek Ne Zaman Gelecek?” sunumu
16 Ocak 2023

Samsun’da 7-8 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler Grup Müsabakalarında Türkiye’de ilk 16’ya kalan Lise Erkek Yüzme Takımımız Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Öğretmenimiz Murat SANICI ve öğrencilerimize TED Samsun Koleji Lise Müdürü Ramazan GÜNEY ve Lise Müdür Yardımcısı Mahmut TAŞDOĞAN başarı belgeleri takdim etti. 11-12 Şubat 2023 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimize başarılar dileriz.