TED Samsun Koleji Lisesi 12. sınıf öğrencilerimize Sabancı Üniversitesi tanıtım sunumu yapıldı

TED Samsun Koleji Ortaokulunda “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” sunumu
29 Kasım 2023
TED Samsun Koleji Anaokulunda “Kızılay Haftası” kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi
TED Samsun Koleji Ortaokulunda “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” sunumu
29 Kasım 2023

Sabancı Üniversitesi Kurumsal Tanıtım Müdürü Semih BİLEN, TED Samsun Koleji Lisesi 12.sınıf öğrencilerimize yaptığı interaktif sunumda üniversite hakkında tüm detayları paylaştı. Mobil uygulama üzerinden sunumdaki sorulara cevap veren öğrencilerimiz üniversitedeki merak ettikleri bölümler hakkında bilgi sahibi oldu. Tüm sorulara cevap veren öğrencimize ise üniversite tarafından hediye takdim edildi. Verdiği değerli bilgilerden ötürü BİLEN’e teşekkür ederiz.