TED Samsun Koleji Lisesi öğrencilerimiz hikaye yarışmalarında gururlandırdı

TED Samsun Koleji İlkokulunda mahremiyet eğitimi verildi
29 Kasım 2023
TED Samsun Koleji Lisesi öğrencimiz “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu karikatür yarışmasında 1. oldu
TED Samsun Koleji İlkokulunda mahremiyet eğitimi verildi
29 Kasım 2023

TED Kocaeli Koleji Lisesi tarafından düzenlenen ‘’100 YIL ÖNCE, 29 EKİM SABAHI CUMHURİYETİN İLAN EDİLDİĞİNİ ÖĞRENEN BİR KARAKTERİN HİKAYESİ‘’ konulu hikâye yarışmasında lise öğrencimiz Muhammet Mert KORKMAZ, ‘’ADI: CUMHURİYET’’ hikâyesi ile birincilik ödülünü kazanmıştır.

TED Alanya Koleji Lisesi tarafından düzenlenen ‘’100 YILLIK ÇINAR CUMHURİYET‘’ konulu hikâye yarışmasında lise öğrencimiz Muzaffer Yiğit KORKMAZ, ‘’Bugünden de Yakın’’ hikâyesi ile birincilik ödülünü kazanmıştır.

Öğrencilerimiz, başarı belgeleri ile hediyelerini Lise Müdürümüz Ramazan GÜNEY ve Lise Müdür Yardımcımız Duygu BARAN’dan aldılar. Aynı zamanda TED Alanya Koleji tarafından da öğrencimiz Muzaffer Yiğit KORKMAZ’a plaket ve hediye takdim edilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.