TED Samsun Koleji Lisesinde Motivasyon Konuşmaları…

8. Sınıf öğrencileri Eğitmen Serkan DURU’nun ”Motivasyon” konusundaki sunumuna katıldılar.
ONLİNE EĞİTİM DUYURUSU !
ONLİNE EĞİTİM DUYURUSU !
13 Mart 2020

TED Samsun Koleji Lisesinde Motivasyon Konuşmaları… Okulumuz 12. ve 11. sınıf öğrencileri, meslek seçiminin hemen öncesinde seçim için ön koşul olan sınavlara hazırlanırken ”iç motivasyon ve samimi çaba”nın ele alındığı, tüm bunların hedeflerine ulaşmış örnek kişiler üzerinden anlatıldığı bir sunum dinlediler. Eğitmen Serkan DURU 11 Mart Çarşamba günü ögrencilerimize başarıya ulaşanların ona tüm gücü ile inanarak emek verenler olduğunu örnek kişilerle anlattı. Sayın DURU’ya ögrencilerimize kattıklarından ötürü teşekkür ediyoruz.