TED Samsun Koleji öğrencileri ‘TEDUTRAIN 22 TED Üniversitesi MUN Eğitim Konferansı’na katıldı

TED Samsun Koleji Ortaokulunda kulüp çalışmaları devam ediyor
20 Aralık 2022
TED Samsun Koleji Lisesi Robotik Takımı’Uluslararası Vex Robotik Turnuvası’na katıldı.
TED Samsun Koleji Ortaokulunda kulüp çalışmaları devam ediyor
20 Aralık 2022

TED Samsun Koleji MUN Kulübü etkinlikleri çerçevesinde, 10-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen, ‘TEDUTRAIN 22 TED Üniversitesi MUN Eğitim Konferansı’na öğrencilerimiz Nehir AYPAK, Efe GÜRSU, Ayşenaz AK, Talya ERKAN, Talya ÖZAYDIN, Efe Yusuf KURT, Defne Esen ÇATAL, Alper AYYILDIZ, Özüm GÜNAÇTI, Reyhan YEŞİLDAL, Nisan YEŞİLDAL ve Tuğçe TOPÇU katılmıştır. Öğrencilerimiz konferansı başarıyla tamamlayarak, sertifikalarını almışlardır. Tebrikler TED’liler.