TED Samsun Koleji Öğretmenleri XII. TED ELT Konferansında

19 Mayıs 2021
TED Samsun Kolej’inde Okul Dışarıda Günü
25 Mayıs 2021

Türk Eğitim Derneği Yabancı Diller müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen TED ELT (English Language Teaching) Konferansı’nın 12.si bu yıl 21-22 Mayıs 2021 tarihlerinde Full Speed Ahead: The Present is Already Past” temasıyla ülke genelinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Konferansa İngilizce öğretimi konusunda söz sahibi eğitim uzmanları Carol READ ve Sophia MAVRIDI ana konuşmacı olarak katıldılar.

TED Samsun Koleji İngilizce öğretmenleri Suna UYAN ve Müge PINAR da konferansa sunumlarıyla katkıda bulundular.  22. Yüzyıl öğrenme becerilerinin ele alındığı konferansa, TED okulları İngilizce öğretmenlerinin yanı sıra ülke genelinden birçok kurum ve yayınevi katılım sağladı. Bu başarılı organizasyonu düzenleyen Türk Eğitim Derneği Genel Merkezine ve sunumlarıyla katkıda bulunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.