TED Samsun Koleji olarak Kahramanmaraş’ta bulunan kardeş okulumuza yardımlarımızı gönderdik

Samsun Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Değişim Programları Koordinatörü Dr. Mete SİPAHİOĞLU öğrencilerimizle buluştu
21 Kasım 2023
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği Toplantısı gerçekleştirildi.
21 Kasım 2023

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinin acısını, hepimiz kalbimizde hissetmeye devam ediyoruz. TED Samsun Koleji olarak Milli Eğitim Bakanlığının ÇEDES Projesi kapsamında çalışmalarımıza başladık ve deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta bulunan kardeş okulumuza yardımlarımızı gönderdik. Yardımların çocuklarımıza ulaşmasını sağlayan 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ömer DEMİRKOL ve 19 Mayıs Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. Salih KARAKARTAL’a teşekkür ederiz. Çocuklarımıza Samsun’dan yürekten selamlarımızı gönderiyoruz.