TED Samsun Koleji Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz JMUN Konferansına katıldı

TED Samsun Koleji Anaokulunda hazırlık gruplarımızın 1. sınıfa uyum süreci devam ediyor
TED Samsun Koleji Basketbol takımımız gururlandırdı
TED Samsun Koleji Basketbol takımımız gururlandırdı
12 Nisan 2023

TED Antalya Koleji’nde 31 Mart-2 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen JMUN Konferansına TED Samsun Koleji Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimizle katılım sağlamaktayız.

Çeşitli tartışmalar, sosyal etkinlikler ve beraberinde yeni başlayanların ve deneyimli MUN’cularla bir araya gelerek dünya sorunlarını tartışabilecekleri, çözüm üretebilecekleri, özgüvenlerini ve sosyal becerilerini geliştirebilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve en önemlisi eğlenebilecekleri bir platformda gerçekleşen konferansın bu yıl ki teması “Rising Automation – Artan Otomasyon”dur. Verilen temayla ilgili komitelerde, iş birliği yaparak, çözümler üretecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.