TED Samsun Koleji Ortaokulu Türkiye’yi temsil edecek

12 Nisan 2023
TED Samsun Koleji Yüzmede Şampiyon Oldu
6 Mayıs 2023

Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (IEA) tarafından dört yıllık döngülerle yapılan öğrencilerinin matematik ve fen bilimleri derslerindeki bilgi ve becerilerini ölçmeye yönelik dünya genelinde düzenlenen TIMSS’in Türkiye uygulamasında TED Samsun Koleji Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencileri de yer alıyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
TIMSS 2023 uygulaması kapsamında öğrenciler, matematik ve fen alanlarında ilerlemek için öğretmenleri eşliğinde çalışmalarını yoğun bir çaba içinde devam ediyor. Sınıflarında kendileri için hazırlanan programlarla hem eğitimlerine devam eden hem de TIMSS’e hazırlanan öğrenciler, Türkiye’yi temsil etmenin gururunu yaşıyor.