TED Samsun Koleji Ortaokulu Türkiye’yi temsil etti

6 Mayıs 2023
Gururluyuz! Tebrikler TED’liler
5 Haziran 2023

TED Samsun Koleji Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencileri, Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (IEA) tarafından yapılan Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması TIMSS 2023’te Türkiye’yi ve Samsun’u gururla temsil etti.

Sınavdan önce Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Mehmet ÖZTÜRKÇE, okulumuzu ziyaret ederek, TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa KALAYCI, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle görüşmeler gerçekleştirip, sınavın yapılacağı fiziki ortamı yerinde ziyaret ederek, başarı temennilerini iletti.

TED Samsun Koleji Bilgisayar Laboratuvarında öğrencilerin matematik ile fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik yapılan uygulamaya 20 öğrenci katılım sağladı. Sınav saat 10.00’da başladı ve 3 oturum şeklinde gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.