TED Samsun Koleji Özel Lisesi “Esafety Etiketi” almaya hak kazandı

TED Samsun Koleji Anaokulunda Arkadaşlık etkinliği
9 Ocak 2024
TED Samsun Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı.
20 Ocak 2024
TED Samsun Koleji Anaokulunda Arkadaşlık etkinliği
9 Ocak 2024
TED Samsun Koleji Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı.
20 Ocak 2024

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün oluyor. TED Samsun Koleji Özel Lisesi “eSafety Label” topluluğuna katılarak “Bronz Etiket” kazanmıştır. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

eSafety Label Nedir?

Çevrim içi olarak eSafety Label’ın resmi adresi olan www.esafetylabel.eu üzerinden ulaşılan modül, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

eSafety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir. Okulların kendi çevrim içi güvenliklerini değerlendirdikleri, iyileştirdikleri ve güçlendirdikleri hareket eylem yapısıdır.

ESafety Label Topluluğu, 38 ülkeden yaklaşık 4 bin öğretmen ve eğitim bakanlıkları, üniversiteler, güvenli internet merkezleri gibi irtibat noktalarını bir araya getiren geniş bir ağdır.