TED SAMSUN KOLEJİNDE 101. YIL KUTLAMALARI

22 Nisan 2021
TED Samsun Kolejinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayıs 2021

TED Samsun Kolejinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu sergiler, turnuvalar, dinletiler, canlı yayın sohbetleri ve gösterilerle Atatürk’ün okuluna yakışır şekilde sürdü.
16-19 Nisan 2021 tarihlerinde çevrimiçi ortamda gerçekleşen 23 Nisan Satranç Turnuvası’nda kendini zihin sporu ile gösteren TED’li çocuklar, Modern Dans Yarışması’ndaki estetik sunumları ile beğeni topladı. Yarışma sonuçları TED Samsun Koleji sosyal medya hesaplarında duyuruldu.
Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul koridorlarında ise ‘’yarının büyüklerinin’’ rengarenk dokunuşlarının yer aldığı Resim Sergisi hafta boyunca açık olmakla birlikte, serginin online olarak da gezilebileceği bir çözüm de sunuldu.
Hafta içi her gün TED Samsun Koleji sosyal medya hesaplarından ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin Enstrüman Dinletileri’nde gösterdikleri performanslar paylaşıldı. İlkokul öğrencileri, ‘’Yaşasın Dünya Çocukları’’ isimli dans ve kıyafet sunumları gerçekleştirdi. Öğrencilerin el emeği çeşitli paylaşımlar yine okulun sosyal medya hesaplarında yer aldı.
22 Nisan akşamı TED Samsun Koleji Lisesi Öğrencisi Berat Turan ve Ortaokul Öğrencisi Berru Özer tarafından ‘’Atatürk’ün Çocukları’’ adlı 23 Nisan Söyleşisi, sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.
TED Samsun Kolejinin bayram coşkusu tüm öğrencilerle çevrimiçi buluşma sağlanarak devam etti. 23 Nisan Töreni, katılım ve kutlama programının içeriği açısından öğrencilerle bir arada yapılan programın neşesini aratmadı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, milletin sesi TBMM’nin açılışı onuruna ilan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünya çocuklarına armağan etmiş ve ülkemizde insana verilen kıymeti tüm dünyaya örnek teşkil edecek benzersiz bir incelikle duyurmuştur.
Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı TED Samsun Koleji Ailesi olarak kutluyoruz.