TED Samsun Kolejinde “Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Atatürk Çocukları” konulu serginin açılışı yapıldı

TED Samsun Kolejinde 2. sınıf öğrencilerimiz ile “Oda Orkestrası ve Koro” etkinliği
29 Kasım 2023
Samsun’da düzenlenen 100. yıl Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz büyük başarılara imza attı.
29 Kasım 2023

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu TED Samsun Kolejinde bir başka güzel. “Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Atatürk Çocukları” konulu sergimizin açılışı TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa KALAYCI, Lise Müdürü Ramazan GÜNEY, Anaokulu Müdürü Vildan YAR ve İlkokul Müdür Yardımcısı Nuray BÖKRÜ’nün kurdele kesimi ile gerçekleştirildi. Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Öz eşliğinde öğrencilerimizin yapmış olduğu birbirinden farklı resimler ise görülmeye değerdi.