TED Samsun Kolejinde Global Citizenship Kulübü’nden anlamlı etkinlik

TED Samsun Kolejinde “Teknoloji Bağımlılığı” Sunumu
16 Ocak 2023
Uluslararası VEX Robotics Samsun Turnuvasında birinci olan takımımız TECHNOROBOTED’e plaket verildi
TED Samsun Kolejinde “Teknoloji Bağımlılığı” Sunumu
16 Ocak 2023

Yaban hayvanlar hakkında ne biliyorsunuz? Çevremiz için önemini biliyor musunuz? Doğanın ekolojik dengesinin ve besin zincirinin korunmasına nasıl yardımcı olurlar? TED Global Citizenship Kulübü öğrencilerimiz, yaban hayvanların öneminin küçük yaşlardan itibaren bilinmesi gerektiğine dikkat çekerek anaokulu 5 yaş öğrencilerine sunum yaptılar.

What do we know about wild animals? Do you know the importance of them for our environment? How do they help to maintain the ecological balance of nature and the food chain? Our TED Global Citizenship Clup students made a presentation to kindergarten 5 year old students, noting that the importance of wild animals should be known from an early age.