TED Samsun Kolejinde TED Okullarına Giriş/Bursluluk Sınavı (TOGS) yapıldı

TED Samsun Koleji Anaokulu öğrencileri Enerji Verimliliği Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı
16 Ocak 2023
TED Samsun Koleji Lisesinde element deneyi
21 Ocak 2023
16 Ocak 2023
TED Samsun Koleji Lisesinde element deneyi
21 Ocak 2023

TED Samsun Kolejinde 4., 5., 6. ve 7. sınıflar için TED Okullarına Giriş/Bursluluk Sınavı (TOGS) gerçekleştirildi. Okulumuzda düzenlenen ve tüm önlemlerin titizlikle alındığı 2 oturumla gerçekleşen sınav 5., 6., ve 7., sınıflar için saat 10.00’da başlayıp saat 12.00’de sona ererken, 4. sınıflar için saat 14.00’te başlayıp, saat 16.00’da bitti. Öğrencilere Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve İngilizce bölümlerinden toplam 75 soru yöneltildi.

Yaklaşık 1000 öğrenci, TED Samsun Kolejine girebilmek için ter dökerken, veliler de heyecan içerisinde bekleyişlerini sürdürdü. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimize TED Samsun Kolejine gösterdikleri ilgi ve güven için teşekkür ederiz.