Türk Eğitim Derneği Gönüllüler Komitesi Okulumuzu Ziyaret Etti

TED Samsun Koleji 7. Sınıf Öğrencilerimiz Resim Yarışmasında “Juri Özel Ödülü”ne layık görüldü
TED Samsun Koleji Lisesi’nde Kariyer Günleri
TED Samsun Koleji Lisesi’nde Kariyer Günleri
5 Haziran 2023

TED Gönüllüler Komitesi, TED Samsun Kolejini ziyaret ederek tam eğitim burslu öğrencilerimizle bir araya geldi. TED Samsun Koleji Genel Koordinatörü Musa KALAYCI ve idarecilerimizle görüşmeler yapan misafirlerimiz okulda sürdürülen eğitim öğretim faaliyetleri ve tam eğitim burslu öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri hakkında görüşmeler yaptılar. Ardından çok amaçlı salonda öğrencilerimizle bir araya gelen TED Gönüllüler Komitesi, çeşitli paylaşımlar ve TED aidiyetini geliştirici konuşmalar yaptılar. Konferans salonumuzdaki paylaşımlardan sonra komite üyeleri tam eğitim burslu öğrencilerimizle düzenlenen etkinlikte buluştular. Okulumuzu ziyaret ederek tam eğitim burslu öğrencilerimizle paylaşımlarda bulunan ve destekleriyle her zaman yanımızda olan TED Gönüllüler Komitesi’nin saygıdeğer üyelerine şükranlarımızı sunarız.