Yazar Göktuğ Canbaba TED Samsun Kolejinde

TED Samsun Koleji Lisesinde Muhteşem “19 Mayıs Gençlik Balosu”
TED Samsun Kolejinde 19 Mayıs Coşkusu
8 Haziran 2023
TED Samsun Koleji Lisesinde Muhteşem “19 Mayıs Gençlik Balosu”
TED Samsun Kolejinde 19 Mayıs Coşkusu
8 Haziran 2023

TED Samsun Koleji Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlikte Yazar ve Senarist Göktuğ CANBABA öğrencilerimizle buluştu. Çocuk edebiyatının sevilen yazarı CANBABA, yazarlık kariyerine nasıl başladığını anlattı. Aynı zamanda fotoğraf sanatçılığı yaptığını ve fotoğraf çekerken birçok ülkeyi gezme şansı bulduğunu ifade eden CANBABA, edindiği bilgi ve kültür birikiminin eserlerinde yansımalarının olduğunu dile getirdi. Öğrencilerimizle sohbet eden, sorularına yanıt veren CANBABA, kitapları da imzaladı. Oldukça ilgi gören söyleyişi sonunda TED Samsun Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Tuğba ALBAYRAK, Yazar CANBABA’ya hem plaket hem de öğrencilerimizin hediye olarak hazırladıkları kitap ayracı ve duygu ve düşüncelerini içeren mektupları takdim etti.