TED’Lİ GENÇ ELEŞTİRMENLER” TÜYAP’TA

18 Şubat 2020
Bölge Şampiyonasında Basketbol A Genç Takımımızın Başarısı
20 Şubat 2020

“HASAN ALİ TOPTAŞ VE OKURUN KAYIPLAR İÇİNDEKİ ARAYIŞI ”
Samsun’da 6.sı düzenlenen “Karadeniz Kitap Fuarı”nda TED Samsun Koleji Özel Lisesi “Genç Eleştirmenler Kulübü”, bu sene de Hasan Ali Toptaş severleri ağırladı. Lise öğrencilerimiz, 19 Şubat tarihinde düzenlenen panelde “Genç Eleştirmenler Kulübü” çalışmaları çerçevesinde 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine okutulan Hasan Ali Toptaş’ın hayatını, eserlerini ve edebi kişiliğini bütün boyutlarıyla ele aldılar.Yapılan panel, ‘’ gölgesiz karakterler’’ canlandırılması ve son olarak da dinleti grubunun birbirinden güzel parçalarıyla son buldu.Programda emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, bize destek olan idarecilerimize teşekkürlerimizi sunarız.Samsunlu kitapseverlerin programımıza gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.