Latife Tekin, TED Samsun Lisesi öğrencileri ile buluştu.

TED Samsun Koleji öğrencileri ile “Çocuklar İçin Yazmak” konulu söyleşi ve imza gününü gerçekleştirdi.
20 Şubat 2020
ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI
22 Şubat 2020
20 Şubat 2020
ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI
22 Şubat 2020

‘’Sevgili Arsız Ölüm’’le yazın hayatına başlayan değerli yazarımız Latife Tekin, TED Samsun Lisesi öğrencileri ile buluştu. Yazarımız, öğrencilerimizle yaptığı “Yaratıcı Yazarlık” konulu atölye çalışmasında “yaratıcı düşünme ve yazma” kavramları üzerine uygulamalar yapıp paylaşımlarda bulundu. Latife Tekin; öğrencilerimize doğa, anılar ve düşüncelerden beslenerek bir anlatı oluşturma sürecinin nasıl şekillendiğini anlattı. Söyleşi yazarımızın değerli eserlerinden ‘’Sevgili Arsız Ölüm’ün oluşum süreci hakkında paylaşımlarıyla son buldu.