TED Samsun Koleji 5. sınıf öğrencileri Oryantasyon Programı

TED Samsun Koleji “TED Okulları Ortaokul ve Lise Kademesi Sınav Komisyonları 11. Çalıştayı”nda
28 Ağustos 2023
TED Samsun Koleji Lisesinde Oryantiring Etkinliği
7 Eylül 2023
28 Ağustos 2023
TED Samsun Koleji Lisesinde Oryantiring Etkinliği
7 Eylül 2023

TED Samsun Koleji 5. sınıf öğrencileri, Oryantasyon Programı ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına “Merhaba!” dediler. İdareciler ve rehber öğretmenlerinin öğrencileri karşılamasıyla başlayan oryantasyon günü, tanışma ve oyun etkinlikleri ile devam etti. TED Aidiyeti Programı kapsamında da öğrencilere Türk Eğitim Derneğinin hazırladığı videolar izletildi. Öğrenciler bilgilendirildi. Okul binasını da tanıma fırsatı bulan 5. Sınıf öğrencileri, uyum programı ile ortaokula olumlu ve anlamlı bir başlangıç yapmış oldular.