TED Samsun Koleji “TED Okulları Ortaokul ve Lise Kademesi Sınav Komisyonları 11. Çalıştayı”nda

5. Sınıf Velileri Bilgilendirme Toplantısı
28 Ağustos 2023
TED Samsun Koleji 5. sınıf öğrencileri Oryantasyon Programı
31 Ağustos 2023
5. Sınıf Velileri Bilgilendirme Toplantısı
28 Ağustos 2023
TED Samsun Koleji 5. sınıf öğrencileri Oryantasyon Programı
31 Ağustos 2023

Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi Ölçme ve Değerlendirme Koordinatörlüğü tarafından 24-25-26 Ağustos 2023 tarihlerinde “TED Okulları Ortaokul ve Lise Kademesi Sınav Komisyonu Çalıştayı” gerçekleştirildi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında tüm TED okullarında gerçekleştirilecek LGS deneme, tüm ara sınıflar izleme, TOGS,TEB, TYT ve AYT sınavlarının oluşturulduğu çalıştaya okulumuz adına Türkçe Öğretmeni Ümit Elitaş ve Fizik Öğretmeni Ufuk Şimşek katılımlarıyla destek verdi. Çalıştayda Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ömer Kutlu “Madde İyileştirme” eğitimiyle komisyon üyelerine katkıda bulundu. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.