TED Samsun Koleji Anaokulunda Muhteşem “Anneler Günü” etkinliği

TED Okullarının Yer Aldığı “Geleneksel 13. Resim Sergisi’nin” Açılışını Gerçekleştirdik
TED Samsun Kolejinde “Sınav Kaygısı ile Baş Etmenin Yolları “Konuşuldu
TED Samsun Kolejinde “Sınav Kaygısı ile Baş Etmenin Yolları “Konuşuldu
8 Haziran 2023

TED Samsun Koleji Anaokulunda “Anneler Günü” etkinliği düzenlendi. Doyasıya eğlendiren bir o kadar da duygulandıran etkinlikte annelerimiz spor salonumuzda sabah sporuyla güne başladı. Daha sonra çeşitli oyunlar oynandı. Bu oyunlarda en iyi arkadaş en değerli hazinelerimiz annelerimizdi. Spor salonundaki etkinliklerin ardından sınıflarda atölye çalışmalarına katılan annelerimiz öğrencilerimizle birlikte şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz kendilerinin hazırlamış oldukları hediyeleri annelerine sundu. Tüm annelerimizin “Anneler Gününü kutlarız.