TED Okullarının Yer Aldığı “Geleneksel 13. Resim Sergisi’nin” Açılışını Gerçekleştirdik

TED Samsun Kolejinde “Müze Eğitimi”
5 Haziran 2023
TED Samsun Koleji Anaokulunda Muhteşem “Anneler Günü” etkinliği
8 Haziran 2023
TED Samsun Kolejinde “Müze Eğitimi”
5 Haziran 2023
TED Samsun Koleji Anaokulunda Muhteşem “Anneler Günü” etkinliği
8 Haziran 2023

Tüm TED okullarının çalışmalarının da yer aldığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz, “Geleneksel 13. Gençlik Resim Sergisi”nin açılışını gerçekleştirdik.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde gerçekleştirilen açılışımıza İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Ağar, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. İrfan YETİK, Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmet AKTAŞ, değerli velilerimiz ve davetlilerimiz katıldı.

Gençlerimizin taşıdığı 19 Mayıs ruhu ve heyecanları gözlerinden okunurken kurtuluş mücadelemizin tarihini sanata yansıtan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.