TED Samsun Koleji öğrencileri “19 Eylül Gaziler Günü” törenine katıldı

TED Samsun Koleji Özel Lisesinde İnovasyon ve Girişimcilik Projeleri çalışmaları başladı.
21 Eylül 2023
TED Samsun Koleji Ortaokulunda Genel Merkez Hazırbulunuşluluk sınavı gerçekleştirildi
21 Eylül 2023

TED Samsun Koleji Lisesi 9. sınıf öğrencilerimiz Ada VURAL ve Buğra Batın MİNAK Beden Eğitimi Öğretmenimiz Efe GÖLGE eşliğinde Atatürk Anıtı’nda “19 Eylül Gaziler Günü” nedeniyle düzenlenen törene katıldılar. 1923’ten bu yana gururla taşıdığımız meşalemizi nice nesiller ile nice yıllara ulaştırmaya devam edeceğiz. Vatanımız için mücadele eden gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.