TED Samsun Koleji Okul Aile Birliğinden Burslu Öğrenciler Yararına İftar

TED Samsun Koleji Lisesi “Çevrenin Genç Sözcüleri Kısa Film” konulu proje
18 Mart 2024
TED Samsun Koleji Anaokulu Hazırlık Grubu öğrencilerimizden “7 Cüceler ve Pamuk Prenses” oyunu
28 Mart 2024
TED Samsun Koleji Lisesi “Çevrenin Genç Sözcüleri Kısa Film” konulu proje
18 Mart 2024
28 Mart 2024

TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği tarafından “Birlikte Olalım” sloganıyla düzenlenen iftar yemeğinde elde edilen gelirler, Türk Eğitim Derneği çatısı altında öğrenim gören burslu öğrenciler için kullanılacak.

YOĞUN KATILIM

Atakum İlçesinde Alizya Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeği programına TED Samsun Koleji okul idarecileri, TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler, veliler ve aileleri katıldı.

GELECEĞE IŞIK OLACAK

TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Sinan KOLBAKIR programda yaptığı konuşmada, Türk Eğitim Derneği çatısı altında aydınlık fikirleri geleceğe taşıma noktasında çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirterek,  “TED Samsun Koleji Okul Aile Birliği olarak okulumuza tüm desteği çocuklarımızın okutulması için yardım kampanyaları ile sağlıyoruz. Şuan aramızda bulunan bulunmayan geleceğimiz çocuklarımıza yatırım amaçlı bilet alan birçok velimiz ve veli yakınımız mevcut. Minnettarız. Organizasyonumuza teşrifleriniz birçok çocuğun, gencin umudu olacak. Gösterdiğiniz varlık, geleceğe ışık olacak” diye konuştu.