deneme
1 Mart 2024
TED Samsun Koleji Lisesi “Çevrenin Genç Sözcüleri Fotoğraf Yarışması” konulu proje
16 Mart 2024
deneme
1 Mart 2024
16 Mart 2024

TED Samsun Koleji Ortaokulu Matematik zümresi tarafından 4. sınıf öğrencilerimiz için ortaokul oryantasyon programı gerçekleştirildi. Matematik dersi için yürütülen programda renkli küplerle çalışmalar yapan öğrencilerimiz, ortaokullu olma süreci hakkında farkındalık kazandılar. Ortaokullu olma sürecinde adımlarını atan 4. sınıf öğrencilerimiz ilgiyle katıldıkları derslerde ortaokul öğretmenleri ile de tanışma imkanı buldular. Öğrencilerimize ortaokul yolculuğunda başarılar diliyoruz.