TED Samsun Koleji Lisesi “Çevrenin Genç Sözcüleri Fotoğraf Yarışması” konulu proje

TED Samsun Koleji Ortaokulu Matematik zümresi tarafından 4. sınıf öğrencilerimiz için ortaokul oryantasyon programı gerçekleştirildi
4 Mart 2024
TED Samsun Koleji Lisesi “Çevrenin Genç Sözcüleri Kısa Film” konulu proje
18 Mart 2024
4 Mart 2024
TED Samsun Koleji Lisesi “Çevrenin Genç Sözcüleri Kısa Film” konulu proje
18 Mart 2024

TED Samsun Kolej Özel Lsesi tarafından yürütülen Çevrenin Genç Sözcüleri Projesi kapsamında 11/A sınıfı öğrencilerimizden oluşan ve Danışmanlığını Öğretmenimiz Ruşen Güner’in yaptığı “Çevrenin Genç Sözcüleri Fotoğraf Yarışması” konulu çalışmalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda öğrencilerimiz “Kirletme Doğa Bir Klozet Değil…” başlıklı fotoğraf çalışmasını tamamladı.

“Kirletme, doğa bir klozet değil…”
Doğa madde ve enerjiden oluşan canlı ve cansız varlıkları içinde barındıran sistemdir. Ancak yeni tanımıyla doğa, günümüzde şehir hayatından uzak, bakir yeşilliklerin bulunduğu, tüm canlıların birbiriyle uyum halinde yaşadığı yer olmuştur. Kendini yenileyebilen bu sistem insan eliyle olumlu ya da olumsuz birçok değişikliğe uğramıştır. Yaşadığımız bu alanlara karşı hepimiz sorumluyuz. Çevre sorumluluğu sadece evde, okulda ya da iş yerinde ya da ailemizin, öğretmenlerimizin ya da iş arkadaşlarımızın yanında oluşması gereken bir sorumluluk değildir. Bu bir öz sorumluluktur.