TED Samsun Koleji Yabancı Diller Lise Zümre Başkanı, İngilizce öğretmeni Haldun Çelik, TED Okulları Yabancı Diller Zümre Başkanları Liderlik Eğitimi Programına katıldı

TED Samsun Koleji Ortaokulunda Eğleceli Bilim Dersleri
16 Ekim 2023
OMÜ Fen Fakültesi Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalından Prof. Dr. Metin Yavuz öğrencilerimizle buluştu
TED Samsun Koleji Ortaokulunda Eğleceli Bilim Dersleri
16 Ekim 2023

TED Samsun Koleji Yabancı Diller Lise Zümre Başkanı, İngilizce öğretmeni Haldun Çelik, TED Genel Merkezi Yabancı Diller Müdürlüğü tarafından 29 Eylül- 1 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen TED Okulları Yabancı Diller Zümre Başkanları Liderlik Eğitimi Programının ilk aşamasına katılmıştır.
Program kapsamına dahil olan İngilizce Zümre Başkanları akademik yıl içerisinde gerçekleştirilecek eğitimler ve uygulamalar sayesinde “İngiliz Dili Eğitimi Yönetimi ve Liderlik Becerileri” konularında kapsamlı bir eğitime tabi tutularak mesleki gelişimleri desteklenecektir.