TED’li Genç Eleştirmenler TÜYAP Kitap Fuarı’nda

TED Samsun Koleji Anaokulu ön hazırlık grubu öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen HAYFEST’e katıldı.
TED Samsun Koleji Ortaokulunda Eğleceli Bilim Dersleri
TED Samsun Koleji Ortaokulunda Eğleceli Bilim Dersleri
16 Ekim 2023

Samsun’da 8.si düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı’nda TED Samsun Koleji Özel Lisesi Genç Eleştirmenler Kulübü, bu sene Âşık Veysel’i andı. Genç Eleştirmenler Kulübü, Âşık Veysel’in yaşam öyküsünden ve eserlerinden yola çıkarak hazırlamış oldukları panel ve TED Orkestrası’nın seslendirdikleri Âşık Veysel türküleri ile dinleyicilerine duygusal anlar yaşattı. Programda emeği geçen Genç Eleştirmenler Kulübü öğrencilerine, TED Orkestrası’na, Türk Dili ve Edebiyatı ile Müzik zümresine teşekkürlerimizi sunarız. Seyircilerimize programımıza gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

SUNUM BAŞKANI: Armina Azel Yılmaz
SUNUM KONULARI: