TED SAMSUN KOLEJİ ORTAOKULUNDA MEZUNİYET ŞÖLENİNİN ADI: “ ARTIK LİSELİYİZ” TÖRENİ

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET TÖRENİ
21 Haziran 2021
eTwinning Ödülümüz Takdim Edildi
22 Eylül 2021
ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET TÖRENİ
21 Haziran 2021
eTwinning Ödülümüz Takdim Edildi
22 Eylül 2021

????????????????????????????????????

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılını, yaşanan pandemiye rağmen başarıyla tamamlayan TED Samsun Koleji 8. Sınıf öğrencileri mezuniyetlerini harika bir törenle “ Artık Lisesiyiz” diyerek kutladı.

18 Haziran Cumartesi günü saat 18.30 da coşkuyla başlayan törene öğrencilerin yanı sıra veliler ve öğretmenler de katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan tören TED Koleji Genel koordinatörü Sayın Mustafa Erman’ın konuşmasıyla devam etti. Sayın Mustafa Erman konuşmasında TED Kolejinde pandemi sürecinde alınan önlemlerden, bu önlemler sayesinde vaka görülme sayısının azlığından; okul, idare, öğretmen ve öğrencilerin sürece ve sürecin getirdiği yeniliklere çok çabuk uyum sağlayıp çok kaliteli bir sınav hazırlık dönemi yaşadıklarından bahsetti. Aynı zamanda sadece akademik değil psikolojik olarak da öğrencilerin bu buhran sürecini atlatmaları için destek çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

 

Ardından dereceye giren öğrenciler açıklandı. Okul birincisi Ezgi Sude Doğan, okul ikincisi Ece Vural ve okul üçüncüsü Ahmet Volkan Turan;  okul dördüncüsü Arda Deniz Oral,  TED Genel Merkezinin gönderdiği başarı belgelerini aldılar.

Okul birincisi Ezgi Sude Doğan’ın konuşması ve mezuniyet kütüğüne isminin çakılmasından sonra “ bayrak, flama ve meşale” emanetlerinin devir teslim töreni ile kıymetli emanetler 7. Sınıf birincisi Elvin Kılıçarslan’a, ikincisi Doğu Mert Altınışık’a ve üçüncüsü Yenisey Karagül’e vekâleten de; dördüncüsü Onur Güney’e verildi

Devam eden akışta, yapılan belge töreninde öğrencilere mezuniyet belgeleri verilip fotoğraflar çekildi. Sonrasında öğrenciler devam eden müzik şöleni ile hem eğlenmiş hem de gurur dolu bir şekilde “artık liseli” olarak evlerine döndüler. Okul idarecilerinin, öğretmenlerinin, velilerin gururu da yüzlerinden okunuyordu. Yolunuz ve bahtınız açık olsun gençler!


Ansolon